Theatervoorstellingen

Komen & Gaan
- Op het terras van zijn appartement in de Aurorablok volgen we Jan in zijn interactie met 3 vrouwen : Fay, een prostituée; Angela, een jonge vrouw met ambities in de showbizz, en Gwen die net haar man verlaten heeft.
Zij zijn Jan's buurvrouwen geweest over een periode van drie en een half jaar.
Hilarisch en tegelijk ook pakkend en ontroerend. Een zeer herkenbaar inzicht in de man-vrouw verhouding.
Storm op Komst
-Jack, een getraumatiseerde Afghanistan veteraan, leeft teruggetrokken in een afgelegen vakantiepark aan de Opaalkust. Zijn rust wordt verstoord door Emma, een vrijgevochten, getalenteerde muziekarrangeur voor een bekende band. Op aanraden van de drummer van die band zoekt zij de rust van de vakantiehuisjes op om enkele arrangementen af te werken. Hun leven zal daarna nooit meer hetzelfde zijn.
De Aanbidders van Marie
-Nadat haar man haar heeft verlaten, blijkt dat Marie plots in het middelpunt van de belangstelling staat.
De Perfecte Vrouw
-Leo en Benny maken een lijst van eigenschappen voor de perfecte vrouw, de 'top tien' van beste kwaliteiten. Als deze zogenaamde 'perfecte vrouw' opeens voor de deur staat, merken de mannen al gauw dat hun lijst hier en daar wat aangepast moet worden...Hilarische komedie over de zoektocht naar de perfectie.
Een Lang Weekend
-Max en Winnie nodigen hun vrienden Roger en Annick uit voor een leuk weekendje in hun nieuwe en chique buitenverblijf. Tijdens dat weekend wordt de ware aard van hun relaties duidelijk. Verrassingen troef in deze satire met een scherp randje.
Schafttijd
-Bouwvakkers Gaston en Willy werken reeds jaar en dag samen. Gaston als aannemer en Willy als zijn helper. Ze zijn dan ook vrienden voor het leven. Tijdens de schaft vertellen ze elkaar verhalen: Zeer herkenbare situaties uit het leven gegrepen. Met authentieke en soms hilarische dialogen. Het verhaal neemt echter een dramatische wending die niemand onberoerd zal laten.
Speeldata
Lachcarrousel
-Revueshow zoals in de goeie oude tijd. Hilarische sketches afgewisseld met leuke bekende meezingliedjes.
Te boeken voor verenigingen en organisaties of voor feesten, bijeenkomsten etc... in verschillende formules.